KINDERANIMATIE – ANIMATIE BALLONNEN

Je organiseert een feest of event en wil de kinderen geanimeerd laten worden?

Op zoek naar een clown die tovert met ballonnen of een grime artiest?

Balloonboy is jouw full service partner voor al jouw kinderanimatie.

ANIMATIE OP EVENTS – VERJAARDAGSFEESTEN – BEDRIJFSFEESTEN

Kinderanimatie met ballonnen

Voor kinderen zijn ballonnen onweerstaanbaar, om mee te spelen, maar ook om zelf creatief mee bezig te zijn, onze ballonclown speelt in op de vraag van de kinderen. Ze kiezen zelf het figuur dat ze graag willen.

Wij zorgen voor de animatie van kinderen op jouw event of feest. Onder begeleiding van gediplomeerde ballon artisten maken we leuke figuurtjes en animeren of betrekken we kinderen in een act. De kinderanimatie kan ingezet worden voor zowel kinderen als gemengde groepen want de artiest past zich aan aan het ritme van het publiek.

ballonnen animatie kinderen
grime animatie kinderen

Kinderanimatie met Grime

Grime is altijd een welkome activiteit op kinderfeestjes. Onze professionele Grime artiesten hebben jaren ervaring. Met wat grime en een vaste hand toveren ze, op vraag van de kinderen,  figuren of taferelen op de snoeten van de kinderen. Heeft jouw feestje een specifiek thema ? Dan zorgen onze grime artiesten voor de aangepaste grimes.
Voor onze klantjes willen wij steeds het beste, daarom gebruiken wij enkel beproefde producten, steeds van de hoogste kwaliteit, die voldoen aan alle Europese normen van cosmetica : Superstar, Diamond FX, Wolfe, Sillyfarm, Kryolan. Deze zijn gemaakt op waterbasis en zijn dus gemakkelijk te verwijderen met veel water en een klein beetje zeep.

ONTDEK HIER ONZE KINDERANIMATIE

ZELF EEN CREATIEF IDEE OF OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

VUL NU JE VRIJBLIJVENDE AANVRAAG IN